Farvel til Performers - goddag til Revivalband

PERFORMERS LUKKER OG SLUKKER MED SIDSTE ARRANGEMENT I JUNI 2020. DET BLEV SÅ TIL 54 UFORGLEMMELIGE ÅR. Siden er medtaget som et historisk tilbageblik på en fantastisk periode, med rigtig mange oplevelser. 

I 2019 blev "REVIVALBAND" DANNET BESTÅENDE AF 5 NUVÆRENDE OG TIDLIGERE MEDLEMMER AF PERFORMERS. LÆS MED OM DETTE PÅ WWW.REVIVALBAND.DK.

                                                                          Farvel til Performers.

PERFORMERS var et godt gedigent liveband, der med mange års erfaring kunne levere den rette musik netop til DIN fest. Vil ville IKKE ud at spille for enhver pris, og netop derfor ''blever vores hjemmeside lavet på en måde, så den gav et klart billede af, hvad man fik, såfremt der blev  lavet musikaftale med os. Der var ikke "pyntet" på hverken lyd eller billeder, så den var så naturtro og informativ som overhovedet muligt. Vi spillede, fordi vi synes, at det var dejligt og sjovt at medvirke til, at vore kunder fik et brag af en fest.

John (trommer og vokal) og Ole (keyboard og vokal) havde begge lang tids erfaring med musik. Som mangeårige medlemmer af det legendariske orkestret Performers, blev det til et hav af firma- og byfester, små og store arrangementer med og uden dinérmusik samt diverse koncerter og ikke mindst en 3 måneders turne i USA. Det gav den fornødne erfaring i at matche stort set alle typer af arrangementer. Musikken tog afsæt i at det skulle være LIVE, så der blev ikke anvendt programmerbart udstyr. Musikken skulle være den ægte vare, der i høj grad var med til at skabe den rette stemning. Vi stoppede i 2013 med det HELT store ”set up” med lydmand og stort lysanlæg, og koncentrere os nu om lidt mindre arrangementer – ”kun” som trio. Det betæd dog ikke, at vi ikke stadig kunne klare et godt gammeldags halbal eller stor firmafest.

Repertoiret spændte bredt og en aften med PERFORMERS var et genhør med håndplukkede dejlige ørehængere og evergreens fra 60-erne og fremefter. Når Helle blev koblet på, blev repertoiret udvidet til også at omfatte ABBA, Ray Dee Ohh, Shania Twain, Dodo and the Dodoes, På Slaget 12, Grease og Flash Dance osv., altså masser af hits fra de glade 80-ere. Hertil også nyere musik med kendte sangerinder.