PERFORMERS er et godt gedigent liveband, der med mange års erfaring kan levere den rette musik netop til DIN fest. Vil vil IKKE ud at spille for enhver pris, og netop derfor er vores hjemmeside lavet på en måde, så den giver et klart billede af, hvad man får, såfremt der laves musikaftale med os. Der er ikke "pyntet" på hverken lyd eller billeder, så den er så naturtro og informativ som overhovedet muligt. Vi spiller, fordi vi synes, at det er dejligt og sjovt at medvirke til, at vore kunder får et brag af en fest.

 

John (trommer og vokal) og Ole (keyboard og vokal) har begge lang tids erfaring med musik. Som mangeårige medlemmer af det legendariske orkestret Performers, har de spillet til et hav af firma- og byfester, små og store arrangementer med og uden dinérmusik samt diverse koncerter og ikke mindst en 3 måneders turne i USA. Det har givet den fornødne erfaring i at matche stort set alle typer af arrangementer. Musikken tager afsæt i at det skal være LIVE, så der anvendes ikke programmerbart udstyr. Musikken skal være den ægte vare, der i høj grad er med til at skabe den rette stemning. 

Vi er stoppet med det HELT store ”set up” med lydmand og stort lysanlæg, og koncentrere os nu om lidt mindre arrangementer – ”kun” som trio. Det betyder dog ikke, at vi ikke stadig kan klare et godt gammeldags halbal eller stor firmafest.

Repertoiret spænder bredt og en aften med PERFORMERS er et genhør med håndplukkede dejlige ørehængere og evergreens fra 60-erne og fremefter.

Når Helle kobles på, bliver repertoiret udvidet til også at omfatte ABBA, Ray Dee Ohh, Shania Twain, Dodo and the Dodoes, På Slaget 12, Grease og Flash Dance osv., altså masser af hits fra de glade 80-ere. Hertil også nyere musik med kendte sangerinder.

SE HELE REPERTOIRET HER PÅ HJEMMESIDEN.

PERFORMERS har et professionelt lys-og lydudstyr, så lydniveau med videre kan afpasses efter forholdene, og vi sætter en ære i at afstemme lydnievauet efter forholdene.

KONTAKT:

Ole Carstens.Hummervej 59, 8400 Ebeltoft tlf.: 86992240 mobil: 23262240, mail: ole23262240@gmail.com